Перейти до вмісту
Головна » Політика конфіденційності (Угода про конфіденційність)

Політика конфіденційності (Угода про конфіденційність)

Сайт інтернет-магазину, що розташовано в домені https://budrem.com.ua/, належить та управляється Товариством з обмеженою відповідальністю «Атехно» (надалі «інтернет-магазин» або «ми»).

Ця угода про конфіденційність розроблена у відповідності з вимогами Законів України:

Наша політика конфіденційності регламентує правові відносини, що пов’язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних користувачів магазину, та базується на праві громадян на невтручання у приватне життя, та праві на самовираження.

Загальні положення

Піклуючись про встановлення та розвиток взаємовідносин з клієнтами та користувачами нашого інтернет-магазину, розуміючи важливість забезпечення охорони персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч та непорозумінь ми підготували цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), надалі – «Політика конфіденційності», та умови користування інтернет-магазином https://budrem.com.ua/, надалі за текстом – «інтернет-магазин».

Будь ласка, уважно прочитайте цю сторінку! Викладена інформація є важливою для Вас як для користувача інтернет-магазину та всіх його сервісів.

Просимо звернути увагу, що згідно з умовами Політики конфіденційності при відвідуванні ресурсів даного інтернет-магазину Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності та умовами користування інтернет-магазином. У разі незгоди з вимогами Політики конфіденційності та умовами користування інтернет-магазином, Ви зобов’язані припинити користування цим сайтом, покинути інтернет-магазин та утриматися від його відвідування у майбутньому.

Увага! Користувач не має права надавати інформацію про себе, використовувати інтернет-магазин, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності, або якщо він не досяг установленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений у своїх правах згідно із Законами України, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.

Зберігання Ваших персональних даних буде здійснюватися магазином https://budrem.com.ua/.

Ця Політика конфіденційності діє з «01» вересня 2022 року і оновлюватиметься в міру необхідності та/або внаслідок змін чинного законодавства.

Наша Політика конфіденційності складена, щоб описати, як ми збираємо, використовуємо, розкриваємо, а також обробляємо Вашу особисту інформацію, надалі «особисті дані». Інформація збирається для надання послуг інтернет-магазину, що доступні через веб-сайт за адресою https://budrem.com.ua/, надалі «Сайт».

При відвідуванні сайту, Ви погоджуєтеся на збір, використання, розкриття і обробку Ваших персональних даних таким чином, як це описано в цій Політиці конфіденційності.

У деяких випадках ми можемо переглянути цю Політику конфіденційності, щоб відобразити досягнення в області технологій або практиці збору і використання персональних даних.

Якщо ми внесемо доповнення, які змінюють спосіб, яким ми збираємо і/або використовуємо Ваші персональні дані, такі зміни будуть опубліковані в нашій Політиці конфіденційності.

Якщо Ви не згодні з будь-якими змінами в Політиці конфіденційності, будь ласка, не продовжуйте використання цього Сайту. Буде вважатися, що Ви дали згоду на будь-яку зміну політики конфіденційності при використанні Сайту після дати набрання чинності таких змін.

Права користувача, як суб’єкта персональних даних

Акцентуємо Вашу увагу, що права суб’єкта персональних даних передбачені ст. 8 Закону України – «Про захист персональних даних» (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, № 34, ст. 481):

«Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних

  1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними та непорушними.
  2. Суб’єкт персональних даних має право:

– знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, крім випадків, встановлених законом;

– отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

– на доступ до своїх персональних даних;

– отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, що зберігаються;

– подавати мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

– подавати мотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

– на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

– звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

– застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

– вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

– відкликати згоду на обробку персональних даних;

– знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

– на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  1. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої у цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.»

Особисті дані, які ми збираємо, та мета такого збору

Ми збираємо та зберігаємо особисті дані, які Ви надаєте при використанні Сайту або іншим способом (у процесі спілкування по телефону зі співробітником або в процесі листування за допомогою електронної пошти).

Особисті дані можуть включати в себе Ваше ім’я, адресу, номер телефону, адресу електронної пошти, вибрані товари, місце надання послуг та/або адресу одержання товару. На додаток до цього, при використанні нашого сайту, навіть якщо Ви не зробите замовлення, ми можемо збирати іншу інформацію, таку як Ваша IP- адреса, географічні дані, настройки пошуку, пов’язані з певними пошуковими запитами, інформацію про браузер і операційну систему комп’ютера, версію програми, настройки мови та сторінок, які були показані Вам. Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми можемо також збирати дані, які ідентифікують мобільний пристрій, налаштування конкретного пристрою і характеристики і деталі широти/довготи. Коли Ви робите замовлення, система реєструє з яких сайтів Ви зробили замовлення або перейшли на наш сайт.

Ми збираємо та використовуємо Персональні дані для більш якісного обслуговування, кращого надання Вам необхідних послуг та більш детальної інформації про наші товари.

Ваші Персональні дані можуть використовуватися для:

  • відповідей на Ваші запитання та запити;
  • обробки Ваших замовлень та заявок на обмін або повернення товарів;
  • регулювання або виконання наших зобов’язань пов’язаних з будь-якою угодою, що укладена з нами;
  • запобігання та вирішення проблем, пов’язаних з будь-якими товарами та послугами, які ми надаємо Вам;
  • створення та замовлення продукції або послуг, що відповідають Вашим потребам;
  • оперативного реагування на можливі Ваші скарги, пов’язані з дефектами товарів або недоліками наданих Вам послуг;
  • оптимізації своїх послуг. Ми можемо використовувати Ваші Персональні дані під час прямого маркетингу (у тому числі надавати інформацію про товари та послуги, які надалі можуть бути цікавими для Вас шляхом надсилання електронних повідомлень засобами електронної пошти, в месенджерах та соціальних мережах).

Окрім випадків, встановлених цією політикою конфіденційності, ми не будемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов’язані зробити це згідно із законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайству чи іншому злочину), або якщо вважатимемо , що така дія необхідна для захисту та/або захисту наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів/клієнтів та інших осіб.

Будьте певні, що ми не станемо використовувати вашу інформацію в будь-яких цілях, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували вашу інформацію таким чином, під час коли інформація надається, або в подальшому.

Відмова від надання інформації

Ви можете відмовитися від надання нам будь-якої інформації, доповнювати або змінювати Ваші персональні дані і / або видалити Ваш обліковий запис.

Вам надається можливість відмовитися від маркетингових електронних повідомлень засобами електронної пошти, в месенджерах та соціальних мережах вказавши на своє бажання у зворотньому повідомленні.

Захист Ваших персональних даних

Ми цінуємо вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Ми реалізували технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і відповідним чином оновлюватимемо ці заходи при появі нових технологій.

Для запобігання несанкціонованого доступу, ми підтримуємо відповідні електронні та організаційні процедури для захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення, або випадкової втрати, зміни або несанкціонованого розкриття, або доступу.

Як ми використовуємо інформацію, яку ми збирали

Спільне користування:

Ми використовуємо Ваші Персональні дані та іншу інформацію, отриману за допомогою Сайту для:

  • реєстрації та створення облікового запису користувача;
  • надання відповідних послуг (в основному для обробки і підтвердження замовлення);
  • надання інформації про наші товари та послуги на Сайті або на інших веб-сайтах і спілкування з Вами в обсязі, необхідному для надання обраних послуг;
  • створення функцій, які зроблять простішим користування Сайтом;
  • для поліпшення досвіду користувача, внутрішнього навчання і цілей загальної оптимізації;
  • для виявлення незаконних або небажаних видів діяльності та запобігання шахрайству, зв’язку з Вами в разі, якщо виникли будь-які проблеми з бронюванням, а також своєчасне повідомлення про нові послуги та спеціальні пропозиції.

Маркетингова діяльність:

Ми використовуємо Персональну інформацію для маркетингової діяльності, як це дозволено законодавством України. Коли Ви створюєте обліковий запис користувача, заповнюєте або вносите дані в форму для обробки замовлення, або надаєте нам Ваші контактні дані, ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію для відправлення Вам новин про подібні продукти та послуги, пов’язані з діяльністю інтернет-магазина та нашого підприємства.

З ким ми ділимося інформацією щодо Ваших персональних даних:

Ми не розголошуємо Ваші дані, зазначені в Політиці Конфіденційності, як цього вимагає законодавство, однак, ми залишаємо за собою право розкрити Ваші особисті дані нашим афілійованим компаніям, в тому числі працівникам наших філій і наших довірених представників, які мають доступ до цієї інформації з нашим дозволом і кому потрібно знати або мати доступ до цієї інформації для обробки замовлень, надання послуг і для внутрішнього аудиту та аналітики.

Ми можемо, відповідно до чинного законодавства, розкривати Персональні дані, щоб захистити себе від відповідальності, у відповідь на повістку в суд, судові процеси, постанови та інші законні вимоги працівників правоохоронних органів, а також органів влади для розслідування шахрайства, або інших випадках, передбачених, або необхідних для дотримання чинного законодавства, для захисту наших законних інтересів, або в зв’язку з будь-яким продажем, передачею майна або інший передачею всього або частини нашого бізнесу або компанії.

Сookies і теги сторінок:

Користуючись нашим сайтом, Ви погоджуєтесь на використання сookies і тегів сторінок. Наш сайт використовує сесії і постійні маркери звернень, а також теги сторінок для збору і збереження певної інформації про Вас. Маркер звернень (cookie) – це маленька частинка інформації, яка посилається на Ваш комп’ютер з нашого сайту і зберігається на жорсткому диску. Тег сторінки – це частинка коду, який зчитує і записує дані cookie. Як cookies, так і теги сторінок можуть належати https://budrem.com.ua  і/або третій стороні, з якою ми співпрацюємо.

Якщо Ви відмовляєтеся приймати маркери звернень з цього Сайту або сайтів наших партнерів, Ви не зможете отримати доступ до певних частин нашого Сайту.

Спеціальні Зауваження

Особи віком до 18 років не мають права використовувати послуги бронювання на нашому сайті. Неповнолітні можуть супроводжувати своїх батьків або юридичних опікунів, які забронювали певну послугу, якщо не вказано інше в політиці постачальника послуги.

Якщо у Вас виникнуть питання щодо цієї політики конфіденційності, напишіть нам, використовуючи форму зворотного зв’язку.

На нашому сайті можуть бути посилання на інші сайти або ви можете перейти на наш сайт за посиланням з іншого сайту. Як ви розумієте, ми не можемо відповідати за політики конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.

Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами та інформацією щодо конфіденційності, що надається у зв’язку з використанням стороннього сайту.

Ми рекомендуємо вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту, щоб краще зрозуміти свої права та обов’язки, особливо коли ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу.

Якщо у вас є якісь сумніви чи питання, зв’яжіться з власником або оператором такого сайту

Якщо у Вас виникнуть питання щодо цієї політики конфіденційності, напишіть нам, використовуючи форму зворотного зв’язку.

Продовжуючи користуватися сайтом https://budrem.com.ua, Ви погоджуєтеся з Політикою конфіденційності та умовами користування інтернет-магазином, а також з передачею та обробкою Ваших Персональних даних.